INCORPORACIÓ IMMEDIATA
Els criminòlegs

Dimarts a les 18h

Cada dimarts a les 18.00 h Toni Traveria ens dona a conèixer una professió distinta en el programa ‘Incorporació Immediata’. Aquesta setmana ens vol parlar de la feina que fan els criminòlegs.

Són les persones encarregades d’estudiar, analitzar i prevenir les accions criminals que formen part de la nostra societat i el nostre dia a dia. Per entendre millor a què es dediquen i com podem arribar a ser-ho es donarà resposta a aquestes preguntes:

  • On es pot estudiar a les Illes Balears el grau de Criminologia?
  • Quines són les matèries principals que s’hi estudien?
  • Quin perfil han de tenir els criminòlegs?
  • Com és el seu dia a dia?

Per fer-ho, el programa comptarà amb els blocs habituals. Començant per la ‘Fitxa tècnica’, on es posen les bases de l’ofici. Tot seguit a les ‘Característiques de la formació’ tindran Judit Vega i Carmen Azpelicueta Criado. La directora del centre associat de la UNED (Universitat Nacional d’Educació a distància) de les Illes Balears i una alumna del grau de Criminologia, respectivament.

Durant la ‘Valoració social’ i l’enquesta que es fa al carrer, coneixerem l’opinió que en té la ciutadania i el que saben d’aquesta professió.

Per acabar el programa es farà la secció el ‘Dia a dia de la professió’ per saber com fan feina els criminòlegs. També analitzarem els pros i contres d’aquesta professió. Aquest bloc anirà acompanyat dels comentaris i anàlisi d’Antoni Gornals.

Un programa que podeu seguir a les sintonies d’IB3 Ràdio a partir de les 18.00 h: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També el podeu escoltar a la ràdio en línia a l’apartat ‘EnDirecte’

I recuperar els altres programes emesos ja a IncorporacióImmediata