INCORPORACIÓ IMMEDIATA
Els metges forenses

Dimarts a les 18h

El programa d’aquesta setmana “Incorporació Immediata” anirà dedicat a conèixer una professió difícil, complexa i a l’abast de pocs. Parlam dels metges forenses.

El seu dia a dia és variat (pot anar des de l’aixecament d’un cadàver fins a l’elaboració d’informes pericials); per això, en volem conèixer els detalls i també com podem arribar a ser-ho.

Començarem amb la ‘Fitxa tècnica’, per exposar les bases d’aquest ofici.

Dins l’apartat de les ‘Característiques de la formació’, Marisol Gómez ens donarà les claus d’aquesta formació. Ella és metgessa forense i preparadora de futurs facultatius d’aquesta especialitat.

Amb l’enquesta al carrer que es farà a la secció la ‘Valoració social’ coneixerem l’opinió dels ciutadans i què saben d’aquesta professió.

El darrer bloc d’aquest programa serà el ‘Dia a dia de la professió’ amb els comentaris i explicacions de Borja Moreno. Ell és metge forense interí i vocal de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Psiquiatria Forense.

Com cada setmana, podeu escoltar aquest programa a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També el podeu seguir ‘En Directe’ des de la ràdio en línia.

I per recuperar els programes ja emesos per conèixer noves professions, ho podeu fer a IncorporacióImmediata.