INCORPORACI%C3%93+IMMEDIATA%3A+Els+monitors+de+temps+lliure

Dimarts a les 18h

INCORPORACIÓ IMMEDIATA: Els monitors de temps lliure

El programa Incorporació Immediata, segueix descobrint noves professions i oficis. En aquest el programa d’avui a les 18.00 h se centrarà a explicar-nos tot allò que té a veure en ser un monitor de temps lliure. 

Un monitor de temps lliure és aquella persona que es dedica a dur a terme moltes activitats lúdiques de diferents àmbits per nins i nines.

Esports, manualitats, psicomotricitat, música, ball, expressió corporal, taller de cuina, taller d’emocions, jocs d’aigua, jocs populars, anglès… totes aquestes són algunes de les activitats que organitzen.

Vols saber com es formen aquests professionals? Què és el més gratificant de la seva feina? Com suporten la pressió diària? Perquè varen decidir ser-ho? 

Totes aquestes respostes i més preguntes seran respostes al programa Incorporació Immediata.

Com cada dimarts, començarem amb la fitxa tècnica de la professió. Tot seguit ens centrem en les característiques de la formació. Per fer-ho, comptarem amb Marco Otero, que imparteix el curs de monitor de temps lliure a Dicdrac.

Arribant a la meitat del programa, tindrem l’enquesta al carrer amb la secció la valoració social de la professió. Podrem conèixer quina opinió en tenen els ciutadans d’aquesta.

Per acabar el programa, farem l’apartat el dia a dia de la professió. Comptarem amb dos monitors, els dos de Dicdrac, que ens explicaran la feina que suposa cada dia ser monitor de temps lliure. Com és un dia a la seva feina? Aquesta resposta ens la donaran Sandra Machado i Naty Dávalos.

 

Doncs si voleu saber-ne més, sintonitzeu IB3 ràdio a partir de les 18.00 h o podeu seguir-ho en directe a https://ib3.org/directe?c=radio