INCORPORACI%C3%93+IMMEDIATA%3A+Els+procuradors+de+Just%C3%ADcia

Dimarts a les 18h

INCORPORACIÓ IMMEDIATA: Els procuradors de Justícia

Cada dimarts a les 18.00 h del capvespre teniu una cita amb el programa Incorporació Immediata que presenta Toni Traveria. El programa d’avui dimarts 29 d’octubre va dedicat a donar a conèixer la professió dels procuradors de Justícia. Us sonen?

Hi ha professions que tots coneixem més que d’altres i n’hi ha que ens sonen però que no sabem ben bé a què es dediquen aquests professionals. Els procuradors de Justícia serien un clar exemple. Ells coneixen perfectament l’operativa dels processos judicials, inclosa la burocràcia i els tràmits que són necessaris a cada moment.

El programa constarà dels blocs habituals:

Començarà amb la Fitxa Tècnica (breu explicació de la professió) i a continuació les Característiques de la formació. En aquest apartat tindrem a Frederic Ruiz, que és el degà del Col·legi de Procuradors de les Illes Balears i professor del Centre d’Estudis del Consell General de Procuradors d’Espanya.

Amb l’enquesta al carrer, sabrem la Valoració social d’aquest ofici.

El darrer bloc del programa serà el Dia a dia de la professió, i comptarem amb el testimoni de dos professionals. Antoni Company i Julio de la Cámara, són procuradors de justícia i exerceixen la seva professió, respectivament, a Mallorca i Menorca.

Aquests seran els continguts d’Incorporació Immediata que podeu seguir a través d’IB3 Ràdio a partir de les 18.00 h de l’horabaixa.

També podeu escoltar aquest programa en directe des de la pàgina web.

I, recuperar els programes A La Carta IncorporacióImmediata