INCORPORACIÓ IMMEDIATA
La feina dels Personal Shopper

Dimarts a les 18h

El programa d’avui d’Incorporació Immediata estarà dedicat a conèixer la feina dels assistents personals de compres o Personal Shopper. 

Un assistent de compres personal és una persona que compra per nosaltres en funció de les nostres necessitats i característiques.

Per saber quines opcions de formació hi ha tindrem amb nosaltres a Marga Taura, professora del cicle superior de Formació Professional Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa i a Alba Prieto, exalumna del cicle. Ens donaran una visió dels àmbits en què es formen els alumnes.

Tot seguit, coneixerem la valoració social que té aquesta professió amb una enquesta al carrer i la secció Un minut amb prou feines de Miquel Àngel Violán. 

En el darrer bloc del programa, el Dia a dia de la professió, conversarem amb Verónica Gálvez, directora de l’empresa Palmashoppers, Asesoría de Imagen y Personal Shopper. També tindrem la veu de Juan Miguel Pericàs, que ens donarà el testimoni que es dedica a aquest sector professionalment des del 2013.

 

Podeu escoltar el programa cada dimarts de 18h a 19h a ib3 ràdio. O el podeu recuperar en el següent enllaç: https://ib3.org/incorporacio