Incorporació Immediata
La figura dels venedors de cotxes

Dimarts a les 18h

Cada dimarts a les 18.00 h tenim una cita amb el programa de ràdio Incorporació Immediata. Un programa que t’apropa cada setmana a una professió diferent perquè puguis conèixer les característiques i sortides de tots els oficis.

El programa d’avui estarà dedicat a la figura dels venedors de cotxes.

Tots sabem a què es dedica un venedor de cotxes, però sabem com es formen, quins diferents llocs de feina poden ocupar o quina opinió en tenen els ciutadans?

Com sempre tindrem les diverses seccions durant el programa que ens ajudaran a conèixer amb més deteniment aquesta professió. Primerament, la fitxa tècnica de la professió, amb una descripció general d’aquesta. A la secció: característiques de la professió, donarem els trets diferencials d’aquesta vocació. La valoració social anirà acompanyada d’una entrevista al carrer, per saber-ne l’apreciació dels ciutadans. Finalment, amb el dia a dia de la professió, coneixerem de primera mà amb persones que s’hi dediquen la seva feina diària i algunes de les curiositats.

Tots aquests continguts aniran acompanyats de veus que ens explicaran la seva experiència perquè formen part d’aquest sector.

Per això, us convidem a seguir el programa en directe en antena, o també podeu fer-ho des de la web  https://ib3.org/directe?c=radio