INCORPORACIÓ IMMEDIATA
La professió de ‘Wedding Planner’  

Dimarts a les 18h

El programa Incorporació immediata, presentat per Toni Traveria ens explica cada dimarts una professió nova. Una manera de conèixer com arribar a la professió dels teus somnis.

En aquest cas, el programa d’avui va dedicat a les organitzadores o organitzadors de casaments. Una figura més coneguda com a ‘Wedding Planner’.

Què fan els Wedding Planner? És una persona que ajuda als nuvis a organitzar el seu casament. S’encarrega de tots els aspectes a tenir en compte a l’hora de casar-se, com són invitacions, lloc, decoració, recordatoris, església…

Per això començarem el programa amb el sumari i la Fitxa tècnica d’aquesta feina.

Pel que fa a Característiques de la Formació, Lourdes Planas ens explicarà com és el curs d’especialització de Wedding Planner a l’Escola de Turisme de Balears. Aquesta és una de les opcions de formació que trobem per accedir a aquest ofici.

També tindrem la Valoració social, amb l’enquesta al carrer que ens ajudarà a conèixer quina és la perspectiva i opinió que en té la ciutadania sobre la professió.

Finalment, comptarem amb la secció ‘El dia a dia de la professió’, on veurem quina és la feina diària d’aquests professionals. Per fer-ho, tindrem a Cristina Gómez, de Mallorca Emotions i a Anna Capó, de Moments Bodas y Eventos. Les dues són wedding planners, i ens contaran la seva experiència i la feina que fan. La millor manera de conèixer una professió és parlant amb persones que s’hi dediquen.

 

Incorporació Immediata és el programa que s’emet els dimartsde 18 h a 19 h a ib3 ràdio.

Ens podeu escoltar en antena o en streaming a https://ib3.org/directe?c=radio