INCORPORACIÓ IMMEDIATA
‘Mens sana in corpore sano’

Dimarts a les 18h

El programa d’avui del programa Incorporació Immediata està dedicat a conèixer de fons la feina dels entrenadors personals.

Primerament tindrem la Fitxa tècnica, on parlarem sobre qui són aquests professionals i com fan feina.

En el següent apartat de Característiques de la Formació, conversarem amb dos professors del CESAG i un alumne del centre. Moisès Vila (rendiment) i Olalla García (salut), professors del grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport ens contaran la seva feina al centre. Guillem Miquel Pou, serà l’alumne que ens explicarà la seva experiència sobre aquest grau.

Escoltarem també la Valoració social amb l’enquesta al carrer, per saber l’opinió dels ciutadans sobre aquest sector en concret.

Per finalitzar el programa, farem l’apartat del dia a dia de la professió. En aquest cas, comptarem amb la intervenció de dos professionals. Per una banda, Juan Martínez, entrenador personal que dirigeix l’empresa J1 Trainer Portitxol i, per altra, Cati Bonet, de l’empresa Fisio Planet.

 

Podeu escoltar aquest programa cada dimarts de 18.00 h a 19.00 h a ib3 ràdio o recuperar-lo des de la web a https://ib3.org/incorporacio