INCORPORACI%C3%93+IMMEDIATA%3A+Professionals%2C+assessors+i+gestors+financers

Dimarts a les 18h

INCORPORACIÓ IMMEDIATA: Professionals, assessors i gestors financers

Els dimarts a les 18.00 h Toni Traveria us espera per donar-vos a conèixer una nova professió cada setmana. Una professió de qualsevol sector més o menys conegut. 

En aquest cas, no parlaran d’una professió en concret sinó que d’un sector en concret: el de la borsa i les finances. 

Els professionals financers disposen de les habilitats de les habilitats necessàries per crear valor, destinar i distribuir recursos econòmics amb gran eficàcia. Habilitats adquirides gràcies a l’evolució de l’economia global amb l’aparició de nous productes i mercats amb canvis en les tècniques, funcions i objectius empresarials.  

Parlaran doncs de professionals, assessors i gestors financers.

Els blocs habituals del programa seran els següents:

La Fitxa tècnica on esbrinem la professió i la definició principal d’aquesta. Tot seguit, les característiques de la formació, on, en aquest cas, Xavier Brun ens explicarà com es formen. Ell és codirector del Màster universitari en Mercats Financers de la Universitat Pompeu Fabra – Barcelona. 

Com sempre, a la Valoració social es farà l’enquesta al carrer i coneixerem l’opinió de la ciutadania sobre aquests professionals.

Finalment, en el Dia a dia de la professió podreu escoltar dos professionals del sector. Primer, Luis García Langa que és el president i assessor de Sidiclear SICAV. Per altra banda, també tindrem a Robert Casajuana, gestor financer d’SLM. 

 

Podeu escoltar el programa sintonitzant IB3 Ràdio:

Mallorca 106.8

Menorca 88.6 

Eivissa i Formentera  93.7

 

Però també en directe des del web. 

 

I, recuperar els programes A La Carta Incorporació Immediata