INCORPORACI%C3%93+INMEDIATA%3A+aquesta+setmana+arriba+a+l%E2%80%99edici%C3%B3+n%C3%BAmero+100

Dimarts a les 18.00h

INCORPORACIÓ INMEDIATA: aquesta setmana arriba a l’edició número 100

Dimarts, a les 18.00 h, els convidats seran el conseller d’Educació i Universitat, Martí March; el director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou;  la coordinadora de Programes de la CAEB, Carme Francés, el secretari general de CC.OO. a les Illes Balears, José Luis García; i la fisioterapeuta i empresària Susana Casasnovas.

Entre els 400 convidats que han passat per l’espai que presenta Toni Traveria destaca la participació, el juliol passat, de la presidenta Francina Armengol

El programa d’IB3 Ràdio Incorporació Immediata, que cada setmana s’ocupa de fer l’anàlisi i l’avaluació monogràfica de les professions del nostre entorn, arriba dimarts, 15 de gener, a l’edició número 100. L’espai, dirigit i presentat per Toni Traveria, tendrà un caràcter especial i també uns convidats d’excepció, sobre els eixos que habitualment el determinen: la formació i la feina.

Així, els convidats d’aquest programa especial seran el conseller d’Educació i Universitat, Martí March; el director general d’Ocupació i Economia, Llorenç Pou; la coordinadora de Programes de la CAEB, Carme Francés, el secretari general de CC.OO. a les Illes Balears, José Luis García; i la fisioterapeuta i empresària Susana Casasnovas.

En primer terme, està prevista una entrevista en profunditat amb el conseller March i el director general Pou; mentre que a la segona part hi haurà una taula rodona amb ells dos, a més de la resta de convidats per debatre sobre la importància de la formació per a l’accés a la feina i les condicions de treball avui dia.

A més, al llarg del programa (que s’emet en directe entre les 18.00 i les 19.00 h) s’inclouran la secció de Miquel Àngel Violan. Un minut amb prou feines, i l’enquesta al carrer, per saber què diu la ciutadania sobre dues preguntes concretes:

Què és el més important a l’hora de trobar feina?

Què és el més important dins una feina (quan ja la tenim)?

Incorporació Immediata es va estrenar el novembre del 2016, i des de llavors setmanalment ha tractat tota mena de professions (enginyeria informàtica, física, química, restauració, infermeria, màrqueting digital, i així fins a 100 professions). En aquests programes, hi han participat devers 400 convidats, entre els quals la presidenta del Govern, Francina Armengol, que el juliol va parlar de la seva “professió” de política.

Incorporació Inmediata