Indignaci%C3%B3+al+voleibol+balear

La Federació Balear amb alguns clubs de les illes han votat en assemblea que les jugadores què estan dins el programa de tecnificació de les illes no poden jugar més de dues al mateix club

Indignació al voleibol balear

Escolta als protagonistes aquí.

Aquesta assemblea s’ha duit a terme amb la temporada començada, i només afecta les jugadores que s’hagin canviat de club enguany. Això fa que fins a 6 jugadores es vegin afectades; Sofia Llinas, Andrea Torres, Carlota Pascual, Paula Garcia, Teresa Pons i Maria Oliver. Ara aquestes jugadores, que són al mateix club, el Mallorca Garden Hotels, no poden jugar totes el mateix partit a la seva categoria. Per mor d’aquesta nova normativa, una de les jugadores afectades, Maria Oliver, ja ha decidit partir i anar al Club Volei Manacor per no quedar-se sense jugar partits.

Per la seva banda la Direcció General d’Esports s’ha reunit amb ambdues parts i roman a l’espera d’un informe jurídic per prendre una decisió sobre aquesta normativa.

A Esports3 coneixem la situació amb alguns dels protagonistes: el president del Mallorca Garden Hotels, Damon Mark, Toni Figuera membre de la Federació Balear de Voleibol i un pare, Jaume LLinas.