X

Intenten piratejar la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Sóller

Així ho ha comunicat el Consistori, que ha demanat a la ciutadania precaució si reben "algun missatge procedent d'un remitent estrany en les xarxes"

15/01/2024

Intenten piratejar la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Sóller

Imatge d'arxiu.

Redacció

L’Ajuntament de Sóller ha anunciat aquest dilluns que persones desconegudes han intentat piratejar la seva pàgina de Facebook i ha demanat precaució als ciutadans.

“Des de l’Ajuntament volem informar que aquest matí han intentat piratejar la nostra pàgina de Facebook, fet que també ha ocorregut en altres ajuntaments de l’illa”, han indicat a través d’aquesta mateixa xarxa social.

Per això, el municipi ha demanat a la ciutadania precaució si reben “algun missatge procedent d’un remitent estrany en les xarxes” on es demani a l’usuari que s’identifiqui amb correu electrònic i contrasenya. “El més segur és que sigui un intent de pirateig”, ha avisat el Consistori.

Missatge que ha publicat l’Ajuntament de Sóller a la seva pàgina de Facebook aquest migdia.Aquest mateix cap de setmana, l’Ajuntament de Calvià ha estat víctima d’un atac de segrest de dades que ha deixat inutilitzats diversos equips. Els pirates informàtics, un grup internacional molt actiu, han exigit un rescat de deu milions d’euros al Consistori calvianer.

Notícies relacionades >

15/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris