INVESTIDURA
Segueix-la minut a minut a IB3

Dijous a les 13.30h

Dijous 25, segona votació

La segona votació de la sessió d’investidura del candidat Pedro Sánchez també es podrà seguir per IB3 a través de les seves diferents plataformes.

A les 13.25 h començaran sengles programes a IB3 Televisió, IB3 Ràdio i a IB3 Directe que s’allargaran fins que comenci la votació. En aquesta votació, a Pedro Sánchez li bastaria obtenir més vots a favor que en contra per ser investit.

Una vegada que comenci la votació, començaran els informatius tant a ràdio com a televisió i a IB3 Directe es mantindrà la senyal íntegra des del Congrés dels Diputats.

 

Dimarts 23, primera votació

El dimarts començarà amb les intervencions dels grups que quedaran pendents el dilluns 23. Després de la intervenció d’Adriana Lastra, portaveu del PSOE, es procedirà a la votació.

IB3 Televisió vos oferirà aquesta jornada a través d’un programa especial que començarà a les 9 del matí i que s’allargarà fins a la votació. A IB3 Ràdio podreu seguir-ho a través del programa “Al Dia”. Com la sessió del dilluns, també podeu seguir el senyal íntegre del debat a la web IB3.org/directe

Sánchez necessita ser elegit, en la votació d’aquest dimarts, per majoria absoluta.  En cas que no ho aconsegueixi, es convocarà un altre ple 48 hores (dijous 25). En aquesta votació, a Pedro Sánchez li bastaria obtenir més vots a favor que en contra per ser investit.

Dilluns 22, comença la sessió

El dilluns, 22 de juliol,  arrenca la sessió d’investidura del candidat del PSOE a la presidència del Govern espanyol.

A partir de les 12 hores, en directe, es podrà seguir la compareixença de Pedro Sánchez a IB3 Ràdio i IB3 Televisió amb els comentaris de Mònica Bestard i Jesús Torné, respectivament

A més, també vos oferirem el senyal integral des del Congrés dels Diputats a ib3.org/directe

A partir de les 16 hores, el mateix dilluns, començarà el torn de paraula per als portaveus dels partits polítics. Podreu seguir el minut a minut a través de les connexions que faran els programes “Cinc Dies” a IB3 Televisió i “Múltiplex” a IB3 Ràdio.

Igual que al matí, podreu seguir el senyal íntegre d’aquesta sessió a través de la web IB3.org/directe