%3A+Investigaci%C3%B3%2C+proves+i+m%C3%A9s+intriga+a+Treufoc%2C+la+teva+s%C3%A8rie%2C+cada+dilluns+a+IB3

Dilluns a les 21.35

: Investigació, proves i més intriga a Treufoc, la teva sèrie, cada dilluns a IB3

Un cop ha aparegut el cap de la víctima, el grup d’investigació el pot identificar: es tracta de Joan Sureda, un poderós empresari que va marxar a l’estranger després de ser investigat per corrupció pel jutge Pastor.  El missatge que apareix escrit, “jo som qui va matar en Berga” connecta l’assassinat amb la guerra de Canamunt i Canavall.

La investigació de n’Aina i en Damià continua. Al mateix temps, visiten na Victòria, una historiadora experta en el segle XVII, perquè els ajudi a descobrir més sobre el missatge trobat. Mentrestant, esperen el moment de parlar amb Blanca Sureda, filla de l’empresari, que va ser segrestada per l’assassí del seu pare.

Treufoc és la nova producció de ficció balear; una sèrie d’intriga en què un grup d’investigació format per dos policies, una experta informàtica i un forense intentaran descobrir qui és l’autor d’una sèrie d’assassinats que tenen relació amb casos ocorreguts a Mallorca durant el segle XVII. Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Joan Miquel Artigues, Jordi Rebellón, Aina Jagla i Paloma Navarro.

Treufoc, s’emet aquest dilluns 12 de juny a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #TreufocIB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.