X

La Guàrdia Civil investiga l’exregidora Noemí Camps i el cap dels serveis tècnics Joan Moll pel cas dels pous públics de Ciutadella

L'Ajuntament de Ciutadella s'enfronta a un presumpte delicte mediambiental contra els recursos naturals.

04/07/2024

La Guàrdia Civil investiga l’exregidora Noemí Camps i el cap dels serveis tècnics Joan Moll pel cas dels pous públics de Ciutadella

L’Ajuntament de Ciutadella s’enfronta a un presumpte delicte mediambiental contra els recursos naturals. La investigació policial ha portat a declarar tant funcionaris municipals com càrrecs polítics. Entre els quals, l’exregidora de Serveis d’Aigües en l’anterior mandat, la socialista Noemí Camps.

També figura com a investigat el cap dels serveis tècnics municipals, Joan Moll. La Guàrdia Civil estaria estudiant la possibilitat d’incloure-hi, a més, l’exbatlessa del PSM, Joana Gomila. L’actual batlessa, Juana Mari Pons ho va fer com a testimoni fa un mes. Ahir mateix també va declarar Sam Moll, propietari de l’empresa Aigües Cala Blanca. Les investigacions tenen el seu origen en les denúncies presentades per l’empresari Valeriano Allès contra l’Ajuntament de Ciutadella i el Govern per la sobreexplotació de dos pous als terrenys de la seva propietat de ses Arenes de Dalt sense autorització. Unes extraccions desorbitades que van arribar a salinitzar l’aqüífer.

La investigació està a punt de concloure les diligències i derivar la documentació a la Fiscalia i al jutjat nombre 2 de Ciutadella, que porta el cas.

Notícies relacionades >

04/07/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT