X

Iván Sevillano defensa les modificacions aplicades al carril bus-VAO de Palma

El conseller insular de Mobilitat ha confirmat que es demanarà a la DGT una nova incorporació al carril a la sortida del Coll d'en Rabassa

09/11/2022

Iván Sevillano defensa les modificacions aplicades al carril bus-VAO de Palma

El conseller insular de Mobilitat, Iván Sevillano, ha defensat aquest dimecres al programa d’IB3 Televisió ‘Els Dematins’ les modificacions aplicades al carril bus-VAO. “Mallorca té el major número de vehicles per habitant de tot Europa, per això volem incentivar un tipus de política de mobilitat centrat en donar alternatives més sostenibles, que afavoreixin el medi ambient i doni prioritat i fluïdesa al vehicle compartit i al transport públic i plantegi una reducció dels cotxes a les carreteres mallorquines”, ha dit.

Sevillano ha destacat que el carril bus-VAO ha rebut el suport de la Federació Balear de Transports i les dues patronals del taxi: “Entenen que és una bona mesura. Es tracta d’una proposta valenta i que arriba per canviar el paradigma de mobilitat a l’illa”. Ara tant taxistes com motocicletes poden fer-ne ús del carril, no només busos, i s’allargarà la línia discontínua de sortida cap a la via de cintura.

A més, segons el conseller de Mobilitat, es demanarà a la DGT una nova incorporació al carril bus-VAO a la sortida des Coll d’en Rabassa, i també a Cort ampliar les freqüències dels semàfors de l’entrada de Palma.

09/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT