Ja+est%C3%A0+disponible+el+cap%C3%ADtol+final+de+%26apos%3BCampe%C3%B3n%21%26apos%3B

IB3 Ràdio informa

Ja està disponible el capítol final de ‘Campeón!’

Hem arribat a la recta final de Campeón! amb el quart i darrer capítol: Jacques. El podeu recuperar a la carta i també està disponible a totes les plataformes.

El 2005, Toni Pla va tocar fons amb el festival Indirama, un dels seus grans fracassos com a promotor. I poc després tancaria el Casino Royale. Aleshores, acabava d’obrir un nou club, al passeig Mallorca: el Cultura continuaria l’estirp iniciada per Sonotone i de nou en Toni hi jugaria el seu paper com a intermediari en la contractació de grups. Però quan els seus propietaris varen decidir deixar de fer concerts, ell es va haver de cercar la vida fora d’allà. Una telefonada des de Barcelona estava a punt de posar-li a mà una quimera a la seva alçada: organitzar un concert de Guns’n’Roses a Mallorca. El concert es va fer, però alguna cosa va succeir entre bastidors i en Toni va tornar a desaparèixer, per ressorgir anys després. Segons ell, una de les majors agències del món li havia proposat obrir una nova sala de concerts a Palma, el Coda Club. A partir de llavors tot es precipitaria. Només hi havia un final possible. En Toni estava a punt de fer el seu inexplicable truc final.

Un podcast de Joan Cabot per a IB3 Ràdio que s’ha endinsat en la vida, a vegades quixotesca, d’aquest promotor musical que va dur per primer cop a Espanya The Strokes i va fer tocar Oasis a Calvià l’any 2002, al primer festival de gran format que va tenir Mallorca, Isladencanta.

Ho fa a través dels personatges que varen formar part de la seva vida. Alguns encara el consideren un heroi; altres, un mentider patològic. D’una banda era capaç d’aconseguir èxits professionals. D’un altre, Toni Pla anava deixant una muntanya de problemes que cada vegada es feien més grossos: factures sense pagar i un grapat de mitges veritats que varen acabar convertides en una bolla de neu de mentides. Fins l’any 2018, que va desaparèixer de l’illa.