Ja+s%C3%B3n+sis+les+persones+mortes+per+la+gota+freda+a+la+Pen%C3%ADnsula

Un home de 41 anys ha estat trobat sense vida en una zona de camp de la pedania oriolana de La Matanza

Ja són sis les persones mortes per la gota freda a la Península

Ja són 6 les persones mortes i més de 3.500 els evacuats pels efectes de la gota freda que afecta l’est i el sud-est peninsular. La Dana han continuat activa tota aquesta matinada i 21 províncies estan en avís de diferents graus per pluges i tempestes.

La sisena víctima és un home de 41 anys, veí d’Oriola (Alacant) que ha estat trobat mort en una zona de camp de la pedania oriolana de La Matanza. La descoberta del cos s’ha produït després del fort episodi de pluges que ha afectat la comarca de la Vega Baja del Segura, on també s’han produït importants inundacions.

El cadàver d’aquesta nova víctima ha estat localitzat per la Guàrdia Civil i el Comandament d’Operacions Especials (MOE) i ha estat necessària la participació de bussos i un helicòpter, han detallat des de la Benemèrita.

L’home romania desaparegut des del divendres, quan es va comunicar la seva desaparició, i és la segona víctima mortal a la Comunitat Valenciana per la gota freda més virulenta dels darrers anys, i la sisena víctima a la Península.


 més info Els pitjors efectes de la gota freda s’han produït al sud-est de la Península