JO EN SÉ + QUE TU
El nou concurs d’IB3

Dilluns a les 21.30

IB3 estrenarà dilluns 27 de maig en horari de màxima audiència el concurs “Jo en sé + que tu” en el qual els participants podran guanyar milers d’euros si encerten la combinació que obre la caixa forta i que conté en el seu interior el pot en metàl·lic del programa.

 

El concurs, produït per The Mediapro Studio, serà un concurs diari i seguirà l’exemple del programa de la franja del migdia, ‘Agafa’m si pots’.  Cada programa consta d’una durada de 45 minuts i la dinàmica  és àgil i senzilla. La diversió i l’humor són elements imprescindibles del programa com també ho són els coneixements de la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i de tot el món. Al ritme de preguntes i respostes, l’equip guanyador de cada prova tendrà l’oportunitat d’endevinar un dels números de la clau de la caixa forta. L’equip que arribi a la darrera prova tendrà l’oportunitat d’intentar endevinar-ne el codi.

 

Els participants competiran en equips de tres integrants, formats sempre a partir d’una relació comuna: familiars, companys de treball, amics de la infantesa… A cada programa competiran tres equips i participaran de dilluns a divendres. Al final de la setmana, l’equip que hagi acumulat més punts s’haurà guanyat el dret a seguir en el programa una setmana més.

 

Produït i enregistrat íntegrament a les Illes Balears, el programa consta de 5 proves. En les tres primeres juguen els 3 equips de concursants i en les següents es van eliminant, d’un en un, fins que només un equip arriba a la final. Cada dia el programa posa en joc  500 euros i a més, també s’hi posaràel pot acumulat al llarg dels programes anteriors. El programa arrenca amb un pot inicial de 5.000€.