JO EN SÉ + QUE TU EN FAMÍLIA
Estrenam dissabte 13 de febrer

Dissabte a les 22.00

Victòria Maldi presentarà el concurs a la nova versió familiar

Dissabte dia 13 de febrer, a les 22 h., IB3 Televisió estrena el concurs Jo en sé + que tu. El popular concurs presentat per David Ordinas, de dilluns a divendres, trasllada el seu èxit d’emissió amb un nou format que podrà gaudir tota la família. Tots els espectadors de la televisió pública de les Illes Balears podran participar en aquest concurs que cada dissabte a la nit estarà presentat per Victòria Maldi.

Una de les cares més conegudes d’IB3 Televisió es posarà al capdavant d’aquest nou programa que ja té el seu càsting obert. Tots aquells que hi vulguin participar ho podran fer en grups que hauran d’integrar un infant (entre els 10 i 13 anys) i dos adults.

El concurs Jo en sé + que tu en família posarà en joc 10.000€ cada setmana.

Tots aquells que vulguin participar ho podran fer enviant un correu a joensemes@ib3tv.com o telefonant al 971 57 58 87. Només haureu de deixar les vostres dades i l’equip del programa es posarà en contacte amb els interessats.

Jo en sé + que tu aviat farà dos anys que es va estrenar a IB3 Televisió i aquesta serà la cinquena variant del programa. Recordem que aquest format s’ha traslladat a altres televisions autonòmiques com: Aragón Televisión, ETB i À punt.