%26apos%3BJo+en+s%C3%A9+%2B+que+tu%26apos%3B+reparteix+aquesta+setmana+un+pot+de+m%C3%A9s+de+20.000+euros

10 09 2019

‘Jo en sé + que tu’ reparteix aquesta setmana un pot de més de 20.000 euros

Jo en sé + que tu, el concurs d’IB3 Televisió que es va estrenar el passat 27 de maig, reparteix aquesta setmana un pot de 2o.000 euros. És la primera vegada que un equip concursant aconsegueix la combinació que obre la caixa forta i que conté en el seu interior el pot en metàl·lic del programa.

El pot que es repartirà aquesta setmana és el segon més gros donat a IB3 Televisió, ja que el concurs Agafa’m si pots va repartir 23.600 euros l’abril de 2018.

La diversió i l’humor són elements imprescindibles d’aquest concurs, on la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i d’arreu del món marquen el ritme del programa. Al ritme de preguntes i respostes, l’equip guanyador de cada prova té l’oportunitat d’endevinar un dels números de la clau de la caixa forta. L’equip que arriba a la darrera prova té l’oportunitat d’intentar endevinar-ne el codi.

Els participants competeixen en equips de tres integrants, formats sempre a partir d’una relació comuna: familiars, companys de treball, amics de la infantesa… “Limonchelos”, “Bon cops” i “Els vuitanters” són els tres equips que lluitaran aquesta setmana per aconseguir el pot final. Jo en sé + que tu s’emet de dilluns a divendres a les 21:35 hores.