Dilluns 24 d’abril IB3 Televisió estrena programació

EPRTVIB informa

IB3 TV estrena dilluns 24 d’abril una graella completament renovada amb prop de sis hores i mitja diàries noves de programació de dilluns a divendres, la majoria de les quals d’emissió en directe, a més de l’estrena de la primera coproducció d’entreteniment amb TV3 al prime time dels dissabtes. L’aposta d’IB3 Televisió inclou ficció realitzada íntegrament a Balears, espais inèdits d’entreteniment per a tots els públics i continguts nous d’informació de proximitat i mediambiental.

La primera cita nova del dia serà per a la informació de proximitat. A la una del migdia s’estrenarà Illes i pobles, un nou espai dels serveis informatius. Des de llavors i fins la mitja nit, la televisió autonòmica de les Illes Balears ofereix onze hores de producció pròpia, de continguts de proximitat i una varietat d’espais novedosos d’entreteniment, ficció, gastronomia, informació, meteorologia, concursos i ficció.

·


logo-illes-i-pobles-400-x-400

13.00h ILLES I POBLES


Illes i Pobles és un espai dedicat a la informació de proximitat i als continguts municipalistes. Entre les prioritats d’aquest programa dels serveis informatius d’IB3 Televisió està obrir una finestra al dia a dia de tots els pobles i a les barriades de les nostres ciutats.  Presentat per Nofre Pasqual, Illes i Pobles vol acostar la realitat més immediata als espectadors, i tendrà una especial sensibilitat per difondre la realitat de Menorca, Eivissa i Formentera, amb connexions diàries amb les delegacions d’IB3.

nofreilles

.


logo-cuina-amb-santi-taura-400-x-400

13.30h CUINA AMB SANTI TAURA


Serà un programa de cuina diferent de tots els que s’han fet fins ara a IB3. Un format modern estètica i conceptualment.  Per començar l’escenari no és un plató de televisió, és la cuina real d’un dels millors cuiners de les Illes, el llosetí Santi Taura, una aposta que donarà una personalitat diferent al programa i el dotarà d’una major proximitat i naturalitat. Taura és un dels cuiners més valorats de les illes i té un profund coneixement del receptari tradicional balear que ha sabut “recuperar i reinventar” amb una vessant creativa molt important. Amb ell aprendrem cada dia no només a fer un nou plat o recepta també a conèixer quins són els valors del producte local i la riquesa de la nostra gastronomia. Serà un programa amb caliu que aportarà a la nostra audiència totes les eines per gaudir i aprendre a cada nou capítol.

Santi Taura IB3


#CuinaSantiTauraIB3


.


logo-agafam-si-pots-400-x-400

15.25h AGAFA’M SI POTS


Agafa’m si pots és un concurs diari de preguntes i respostes, en el qual els concursants se’n duran una bona quantitat de doblers en funció dels seus coneixements i, també, de la seva estratègia de joc. Però i per damunt tot, Agafa’m si pots és un programa amb bon humor, on no es requereixen grans coneixements per a participar però sí que és imprescindible  estar disposat a passar-ho bé.

Llum Barrera serà la presentadora i estarà acompanyada de 5 concursants de totes les illes que competiran durant tota la setmana per arribar a la l’escala de la prova final. Allà es veuran cara a cara. Només un concursant podrà guanyar el pot del programa.

llumbarrera


#AgafamSiPotsIB3


.


logo-5dies

16.00h CINC DIES


Presenta: Marta Garau i Jaume Noguera

Un nou magazine als horabaixes d’IB3 TV amb noves seccions de tertúlia i continguts de temàtica diversa, com ara temes culturals, socials i d’entreteniment entre d’altres. Al programa comptarem amb la col•laboració de personatges coneguts i rellevants de les nostres Illes en funció de la temàtica a tractar. Per enriquir tot el que passa a plató contarem amb directes arreu de les illes i un cop per setmana convidarem a un poble des d’on realitzarem gran part del programa.

cinc-dies-presentadors


#CincDiesIB3

facebook.com/cincdies


.


connexio-directe-logo-400-x-400

18.50h CONNEXIÓ DIRECTE


Connexió Directe és el programa d’entreteniment diari d’IB3 on les fires, festes, tradicions i la cultura popular de les Illes Balears en seran les protagonistes. 60 minuts on fem un recorregut de cap a cap de l’arxipèlag, en directe i de la mà d’un equip de reporters i reporteres que ens apropen tot allò que es cou a casa nostra.

Connexió Directe ho condueix Victòria Maldi que ens farà arribar les històries més sorprenents de les illes. Raül Valls estarà a control pendent de les xarxes socials i del telèfon whatsapp amb qui podreu contactar en directe durant el programa.

Una molt bona opció per arribar a casa, desfer-se de l’estrès i connectar amb l’entreteniment i la divulgació més propera.

De dilluns a divendres a les 18.55 h a IB3 Televisió.

connexiopresentadors


#ConnexióIB3

facebook.com/ConnexioDirecteIB3


.


logo-meteo-400-x-400

20.00h   MÉTEO, TEMPS I NATURA


Méteo, temps i natura, presentat per l’home del temps Miquel Salamanca, una de les cares més conegudes i estimades de la casa, és un  programa dels serveis informatius d’IB3 de caire mediambiental i meteorològic diferent als tradicionals, que ens aproparà de manera didàctica i entretinguda a l’entorn natural i la seva relació amb l’ésser humà. Estarà centrat en les Illes Balears però també ens acostarà a aquells fets i fenòmens que passen arreu del món. Comptarà amb la col•laboració d’experts en temàtiques ambientals i  meteorològiques, que ens ajudaran a entendre les curiositats del nostre entorn natural. Hi trobarem continguts sobre meteorologia popular i tradicional, efemèrides, excursionisme, parenòstic, astronomia, fotografia i un apartat diari de previsió del temps. Els divendres aquesta serà més àmplia i oferirà un pronòstic acurat del cap de setmana.

miquelsalamanca


@TempsIB3 #MéteoIB3

facebook.com/TempsIB3


.


PRIME TIME


no-perdis-el-compas-logo-400-x-400

NO PERDIS EL COMPÀS


És un nou concurs musical que es coprodueix amb altres televisions autonòmiques que formen part de la FORTA, la qual cosa permet a IB3 participar aun gran format amb una aportació econòmica ajustada a les possibilitats de la cadena.

El concurs, que s’estrena dissabte 29 d’abril, és una coproducció de TV3 i IB3 i compta amb la presència fixa de famílies de les illes i d’una presentadora balear, Victòria Maldi. En el concurs, copresentat per Jose Corbacho, hi participaran tres equips formats per tres membres d’una mateixa família que s’enfrontaran a diferents reptes per mesurar els seus coneixements de música popular. El format del concurs permet moltes formes d’interactuar amb l’audiència digital  a través de xarxes i de la seva pròpia app.

noperdiselcompas_8col


#NoPerdisCompàs

Twitter: @NoPerdisCompas

facebook.com/noperdiselcompas


.


fred-i-calent-logo-400-x-400

FRED I CALENT


És una nova sèrie de 13 capítols que a través de l’entreteniment i la divulgació vol donar més eines a l’espectador sobre el món de l’alimentació i la nutrició al segle XXI. Amb la presentació del prestigiós cuiner i comunicador Miquel Vicens, conegut com Miquel Calent, Fred i calent lligarà la saviesa popular dels nostres avantpassats amb els coneixements tècnics i científics d’avui dia. Un programa carregat de curiositats en el qual gastronomia i salut seran sempre al servei de l’audiència amb l’objectiu d’ampliar els seus coneixements setmana a setmana. Experts de totes la àrees de la salut vinculades amb l’alimentació i personatges del patrimoni culinari de les Illes formaran part del programa. Amb una estètica molt visual, amb especial cura pels detalls,  i un grafisme modern Fred i calent  vol convertir-se en programa de capçalera per a joves i grans que compren, cuinen i mengen a les Balears.

fredicalent


#FrediCalentIB3

facebook.com/FrediCalentIB3


.


.

el-repte-400-x-400

EL REPTE


El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’exciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diversos esportistes de les illes i provarà esports que mai ha practicat fins poder superar El Repte que li marcarà l’entrenador.

A més, coneixerem grans esportistes balears i internacionals. Alejandro Valverde, Marcus Cooper, Ernesto Rodríguez, Moisés Sánchez, Emilio de la Cámara o Joan Antoni Riera “Boveret”… són alguns dels experts que visitarà Horrach per rebre consell abans d’afrontar el repte. A més, l’exciclista tindrà una petita càmera personal amb què ens transmetrà les seves sensacions en tot moment.

El Repte és, doncs, un programa per conèixer de ben a prop els esports minoritaris de les nostres Illes i també una oportunitat per gaudir de les sensacions que proporciona l’esport a través dels ulls d’un professional d’alta competició.

joan3


#ElRepteIB3


.


encompanyia2300x300

EN COMPANYIA (Estrena 3a temporada, aquest dilluns 24 amb l’entrevista a Mercedes Milà)


La periodista Neus Albis entrevistarà de forma íntima i personal a personatges destacats de les illes i les seves famílies. Neus Albis serà una convidada especial a cada casa que compartirà en família les vivències, anècdotes, fracassos de tots ells.

#EnCompanyiaIB3

Instagram.com/encompanyiaib3

 

I Molt aviat…

 

MEMÒRIA NEGRA (Estrena mes de maig)

 

És una sèrie d’investigació que ens explicarà, amb un format nou i nombroses dramatitzacions, els crims i successos més sinistres que commocionaren a la societat Balear al llarg de la seva història. Ho farà a través de testimonis directes, fons oficials i una exhaustiva tasca d’investigació.

 

TREUFOC (Estrena mes de maig)

 

És una sèrie de ficció que, amb la trobada del cadàver d’una al•lota morta aparentment de forma accidental, ens durà a descobrir una lluita entre famílies que perdura des del segle XVII. Coneixerem una Mallorca fosca i dura, i una trama que sorprendrà als espectadors. Aquesta sèrie és una aposta perquè torni la ficció a IB3, una nova oportunitat per gaudir del talent de guionistes i actors de les illes i dinamitzar així aquest sector, a més d’explotar els recursos paisatgístics de les illes i protagonitzada per Joan Miquel Artigues, Queralt Albinyana i l’actor català Jordi Rebellón.

#TreufocIB3