Joan+Forteza%2C+nou+director+d%E2%80%99IB3+R%C3%A0dio

EPRTVIB informa

Joan Forteza, nou director d’IB3 Ràdio

El director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (IB3), Andreu Manresa, ha comunicat avui al Consell de Direcció de l’Ens el nomenament del periodista Joan Forteza com a nou director d’IB3 Ràdio, tenint en compte criteris de professionalitat, competència i confiança.

 

Joan Forteza ha estat el cap d’esports d’IB3 Ràdio, càrrec al qual accedí l’any 2016 després d’un procés de selecció de lliure concurrència. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, té experiència multimèdia i en l’àmbit internacional al sector periodístic i de gestió turística. Ara té l’encàrrec de continuar en l’impuls de la innovació i diversificació del canal tradicional de la ràdio pública i aprofundir en les noves plataformes, altres audiències i consums.

 

Aquest nomenament ve motivat per la renúncia de la periodista Mar Cerezález al càrrec de directora d’IB3 Ràdio, que ocupava des del desembre del 2015; la decisió s’ha pres de manera convinguda per circumstàncies personals i professionals.

 

Andreu Manresa agraeix a Mar Cerezález “el seu valent compromís, la vocació per la reforma de la ràdio pública cap a l’excel·lència, la independència periodística, el seu esforç i la qualitat humana”. El nomenament de Cerezález, periodista “moderna i valenta”, exsindicalista, va significar el primer gest pel canvi que es va poder fer a la nova IB3. Joan Forteza, del seu equip, avançarà per aquest camí.