Jordi+i+Sergi+Escandell%2C+els+dos+germans+que+filmen+la+natura

26 02 2023

Jordi i Sergi Escandell, els dos germans que filmen la natura

A IB3 Televisió, es va estrenar el documental Espanya Salvatge, el relat de dos germans que filmen la natura. Estarà disponible A la Carta durant 7 dies.

Es tracta del relat de dos germans, Jordi i Sergi Escandell, càmeres de natura nascuts a Menorca, que han fet un viatge pel territori espanyol, incloses les illes Balears, per documentar la naturalesa més sorprenent.

Els dos germans coincideixen en el fet que les càmeres són una excusa per estar el màxim de temps possible amb la solitud i la companyia que la vida salvatge ofereix.

Creuen que les emocions de l’ésser humà es varen forjar en aquest món, no en una ciutat i que els boscos primigenis, les serralades que vertebren la terra o la profunditat de l’oceà continuen generant una sensació única en el nostre interior.

Juntament amb els germans Escandell, viatjarem al llarg d’un territori que els humans anomenam Espanya. En els seus paisatges trobarem éssers que no hi entenen de fronteres i que tampoc no saben per què el món canvia. Ells també viuen en societats, tenen cura de les seves famílies, pensen i senten emocions.

Es tracta d’un documental de natura diferent. Narra l’aventura de dos germans que, al llarg del nostre país, filmen la fauna més impressionant.El mecanisme invisible 


Sons de les Pitiüses