X

Jorge Campos presenta una querella per la difusió d’una carta interna de Vox amb acusacions contra ell

L'escrit, que es va filtrar a mitjans de comunicació, està suposadament subscrit per la presidenta regional de Vox, Patricia de las Heras, però la denúncia no va dirigida específicament a ella

09/02/2024

Redacció

El diputat de Vox al Congrés per Balears, Jorge Campos, ha presentat una querella per la difusió d’una carta interna del partit amb greus acusacions contra ell. Una denúncia que ha presentat avui divendres als jutjats de l’avinguda d’Alemanya de Palma, la qual no es dirigeix específicament contra la presidenta de Vox a Balears, Patricia de las Heras, el nom de la qual rubrica la presumpta carta.

En declaracions als mitjans, Campos ha indicat que la denúncia es dirigeix “contra qui sigui l’autor de la carta” i de la seva difusió, sol·licitant que sigui el Jutjat qui adopti mesures per a esbrinar-ho. En aquesta línia, preguntat per si ha conversat amb De las Heras sobre aquest assumpte, Campos ha indicat que la presidenta del partit no reconeix l’autoria de la carta. No obstant això, ha evitat confirmar que aquest document s’enviés fa uns mesos per vies internes a la direcció nacional, que tampoc ho ha desmentit. “Jo vaig posar en coneixement de la direcció nacional del partit que aquesta carta s’estava difonent, evidentment ells també en van ser conscients perquè també es van adonar de la publicitat que s’ha donat”, s’ha limitat a assenyalar. Així mateix, Campos ha afirmat que el contingut d’aquest escrit són “falsedats, calúmnies i injúries” i que no deixarà “passar una clara difamació”.

Notícies relacionades >

09/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris