X

Patricia de las Heras hauria remès a la direcció nacional de Vox un informe amb greus acusacions contra Jorge Campos

L'acusaria de suposats beneficis econòmics personals a costa del partit i de suposades gravacions de converses amb Santiago Abascal. El diputat adverteix que en prendrà les mesures judicials oportunes

31/01/2024

Patricia de las Heras hauria remès a la direcció nacional de Vox un informe amb greus acusacions contra Jorge Campos

La crisi interna de Vox no dona treva. En les darreres hores, ha transcendit als mitjans de comunicació un informe intern que Patricia de las Heras hauria enviat a la direcció nacional de la formació a Madrid quan entrà a la direcció balear i en què, segons les filtracions, acusava Jorge Campos de suposats beneficis econòmics personals a costa del partit i de suposades gravacions de converses amb Santiago Abascal, president de Vox. El diputat nacional ha reaccionat a les xarxes socials: parla d’injúries i calúmnies, i adverteix que en prendrà mesures judicials.

En aquest escrit, De las Heras assenyalaria Campos de beneficiar una empresa del que llavors era el seu cap de comunicació i l’exdona de Campos, Montse Amat, d’intentar destruir l’organització. El diputat de Vox insisteix que no cal caure en el joc dels que volen desestabilitzar el partit. Patricia de las Heras, per la seva part, ha declinat fer declaracions a IB3 Notícies.

Notícies relacionades >

31/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris