X

Josep Ferrà: Hi ha coses “més importants” que posar el nom de Rafel Nadal a l’aeroport

Els grups parlamentaris del Pacte han manifestat, després de la Junta de Portaveus, discrepàncies sobre si els diputats s'han d'incrementar el sou un 2%

02/02/2022

Josep Ferrà: Hi ha coses “més importants” que posar el nom de Rafel Nadal a l’aeroport

El portaveu suplent del Grup Parlamentari Més per Mallorca, Josep Ferrà, afirma que “hi ha qüestions que afecten l’aeroport més importants” que la proposta de posar-li el nom de Rafel Nadal.

Per altra banda, els grups també han parlat de la futura llei d’habitatge. PP i Ciutadans, a l’oposició, s’han manifestat en contra de declarar tot l’Arxipèlag zona tensionada. La portaveu suplent del Grup Parlamentari Popular, Núria Riera, ha dit que aquest fet “suposa un atac directe” del Govern “als propietaris”. La portaveu del Grup Parlamentari Ciutadans, Patrícia Guasp, ha afirmat que “és un subterfugi” per botar-se l’informe en contra del Consell General del Poder Judicial.

Al si del Pacte, divergències entre els grups de l’esquerra sobre si s’ha d’incrementar un 2% el sou als diputats. El portaveu del Grup Parlamentari Unides Podem, Alejandro López, ha deixat clar que “no hem d’apujar-nos el salari” i que si no s’està tractant aquest punt és perquè “no hi ha una majoria que cregui que en aquests moments és necessari”. La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha afirmat que el seu partit acceptarà “el que decideixi la Mesa en aquest Parlament”. Més per Mallorca ha afirmat que si la majoria de grups decideixen que els sous s’han de congelar, ho acceptaran.

02/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris