MEMÒRIA NEGRA
Quan El Arropiero va deixar la seva petjada a Eivissa

Dimarts a les 22.15

Aquest dimarts 28 d’abril arriba la cinquena temporada de Memòria Negra i ho fa aprofundint en la vida del major assassí en sèrie de la història d’Espanya, Manuel Delgado Villegas, més conegut com “El Arropiero“.

El Arropiero” va deixar la seva petjada a les Illes Balears el 19 de juny de l’any 1967 quan va assassinar a la turista francesa Margaret Helene Boudiere en la finca Can Planes, a Eivissa.

Un assassinat que va passar a engrossir una llarga llista de crims que, segons va confessar el mateix Arropiero als investigadors, superaria els 40 assassinats, dels quals van aconseguir resoldre set, entre ells el comès a l’Illa d’Eivissa.

En aquesta cinquena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar les investigacions de crims com “El crim de Veronique Bousbib”, “El crim de Sant Jordi” o el més recent cas de “Svetlana Batukova”.

D’altra banda, en aquest nou lliurament l’espectador tindrà l’oportunitat de conèixer successos que van marcar la història de les Illes Balears, com l’explosió del polvorí de San Ferràn o el segrest del Fokker de les línies aèries algerianes en l’aeroport de Son Sant Joan, a més d’acostar-se als personatges que s’han convertit en llegenda dins de la crònica negra.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers 100 anys.

La nova temporada de Memòria Negra s’estrena aquest dimarts 28 d’abril a IB3 Televisió.