TREU FOC
La clau

Dilluns a les 22.40h

La nova temporada de Treufoc començarà amb un cas d’assassinat investigat per n’Aina Anglada i l’inspector Torres, qui es convertirà en el seu nou company. A mesura que avancin en la investigació s’adonaran que el cas està salpicat tant per intrigues polítiques, com per les fílies sexuals i el món del tràfic de drogues. Paral·lelament descobrirem com n’Aina s’acosta cada vegada més al que s’amaga darrera de Canamunt i Canavall.

Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Pep Tosar, Paloma Navarro, Aina Jagla, Sergi Baos, Miquel Àngel Torrens, Joan Fullana, David Ordinas, Alícia Garau i Bàrbara Nicolau.

La Superior Vidal i el comissari Gómez intenten pair tot el que varen descobrir sobre l’organització criminal de Canamunt i Canavall. N’Aina Anglada queda amb na Victòria Català, qui l’informa sobre la visita a l’illa d’un membre important de l’organització. Mentrestant el cas de na Núria Costa està a punt de resoldre’s i tot apunta que en Tino és el responsable de la mort de la jove advocada, tot i que l’inspector Torres no ho veu clar. Ignasi Gibert decideix seguir el consell d’en Mateu i convoca una roda de premsa per treure a la llum l’assassinat de la seva promesa.

 

TREU FOC