La+Copa+del+Rei+de+v%C3%B2lei+es+juga+a+IB3

La Copa del Rei de vòlei es juga a IB3

La Copa del Rei de vòlei es juga a IB3

Segueix amb IB3 els equips balears que participen en la Copa del Rei de vòlei que enguany es juga al Palau d’Esports de Son Moix.

El camí de l’Ushuaïa Eivissa

L’equip eivissenc serà el primer a jugar. Ho farà divendres a les 17.30 hores contra l’Arenal Emevé de Lugo. El partit es podrà seguir a IB3 Ràdio i per streaming a la plataforma #IB3Directe.

Si l’Ushuaïa Eivissa resulta guanyador, s’enfrontarà a l’Unicaja Almeria, actual líder de la Superlliga, a la primera semifinal. Serà dissabte a les 17.30 hores en directe a IB3 Televisió i IB3 Ràdio.

El camí de l’Urbia Vòlei Palma

L’Urbia Vòlei Palma, amfitrió de la Copa, iniciarà el seu camí divendres a les 20 hores contra l’UBE l’Illa Grau de Castelló. El partit es podrà seguir a IB3 Ràdio i per streaming a la plataforma #IB3Directe.

Si l’equip de Marcos Dreyer aconsegueix la victòria, s’enfrontarà dissabte al CV Teruel a les 20 hores en la segona final que es podrà seguir a IB3 Ràdio i #IB3Directe.

La gran final

Els dos equips balears podrien trobar-se a la gran final de la Copa del Rei. Si algun dels dos aconsegueix arribar a la final, IB3 oferirà el partit a televisió i ràdio. La cita serà diumenge a les 17 hores.

Arenal Emevé – Ushuaïa Eivissa

Urbia Vòlei Palma – UBE l’Illa Grau