X

La direcció nacional de Ciutadans expulsa del partit el seu diputat díscol Maxo Benalal

Sigui com sigui, fins que el grup parlamentari no l'expulsi, continuarà com a secretari segon de la Mesa del Parlament balear

26/05/2021

La direcció nacional de Ciutadans expulsa del partit el seu diputat díscol Maxo Benalal

Antònia Ferrer

La comissió de règim disciplinari de Cs ha comunicat al secretari segon de la Mesa del Parlament de les Illes Balears, Maxo Benalal, l’expulsió del partit per infraccions molt greus. Sigui com sigui, fins que el grup parlamentari no l’expulsi, continuarà com a secretari segon de la Mesa del Parlament balear.

La notificació s’ha produit aquest dimarts després de resoldre l’expedient obert contra el diputat, segons ha informat a Europa Press el secretari nacional d’Organització de Cs, Borja González.

Just avui Marc Pérez Ribas s’ha fet enrere i ha demanat ara al Parlament que retiri l’escrit presentat contra Patricia Guasp com a portaveu de la Cambra. Ha estat el sector oficialista del partit qui l’ha convençut.

De fet, la direcció nacional de Ciutadans no ha reconegut en cap moment com a vàlid l’acord en què es basen els tres crítics de la formació per intentar llevar Patricia Guasp com a portaveu. La formació taronja ha mantingut el total suport a l’actual coordinadora, tot i que, consideren, la situació generada va en contra dels estatuts.

La direcció de nacional del partit va obrir expedients informatius als tres diputats díscols Marc Pérez Ribas, Jesús Méndez i Maxo Benalal.

26/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris