%3A+La+Fundaci%C3%B3+Nemo+protagonista+del+mes+de+mar%C3%A7+a+la+campanya+de+RSC+%E2%80%98Tots+donam+una+m%C3%A0%E2%80%99

EPRTVIB informa

: La Fundació Nemo protagonista del mes de març a la campanya de RSC ‘Tots donam una mà’

IB3 signa un conveni per divulgar la tasca de l’entitat durant el mes de març

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren a millorar la vida de la societat en àmbits diversos, i en aquesta línia s’ha signat aquest mes un conveni de col·laboració amb la Fundació Nemo. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre que neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de suport i assessorament a les famílies de nins amb diversitat funcional.

La presidenta de l’entitat, Leonor Félix, i el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa han assistit a l’acte de signatura a la seu central d’IB3.

El conveni compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que es duen a terme des de fundació que té com a finalitat, entre d’altres, oferir  tractaments de neuro-rehabilitació infantil i juvenil, i fer feina de manera interdisciplinària amb les metodologies més actuals i basades en la neuroplasticitat cerebral.

Una de les finalitats d’IB3 en la missió de servei públic és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social. El conveni signat entrarà en vigor aquest 1 de març i durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de la fundació.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio inclouran en els seus informatius referències a les activitats que durà a terme l’associació durant el mes de març. Així també, altres programes i espais d’IB3 Ràdio informaran de diverses activitats, entre els quals destacam: No venim amb manual, Vitamina  3 i Al Dia.

Podeu consultar més informació sobre la Fundació Nemo a les seves xarxes socials:

Facebook: Fundación Nemo, Twitter: @Fundació Nemo i a la seva pàgina web: fundacionnemo.org.