%3A+La+Gala+%E2%80%98Illes+dins+un+disc%E2%80%99%2C+des+del++Teatre+Xesc+Forteza+de+Palma

La Gala ‘Illes dins un disc’, des del Teatre Xesc Forteza de Palma

Dimarts a les 20.00

Dimarts, 24 d’abril, a les 20 hores, el Teatre Xesc Forteza de Palma viurà l’esdeveniment final d’un projecte que començava el novembre de 2017, a través del qual retre homenatge musical a la figura de Tomeu Penya.

Tretze de les bandes més representatives de la música actual illenca s’endinsaren en l’extensa discografia del vilafranquer per dur aquelles composicions al segle XXI, amb una perspectiva pròpia.

La gala de dimarts serà, doncs, un recull en directe del trajecte musical recorregut durant tot aquest temps.

Les actuacions de Leonmanso, María José Cardona, Donallop, Roger Pistola i Marga Rotger faran de fil conductor sonor d’un acte en què, a més, hi haurà l’humor radiofònic de ‘La picolíssima’ i alguna sorpresa més.

Un esdeveniment conduït per Cristina Bugallo i Joan Trias, que podreu seguir en directe per streaming a l’enllaç: IB3.org/directe. A més, també quedarà enregistrat per a la seva emissió posterior a IB3 Ràdio.

Vos recordam que podeu trobar “Illes dins un disc” a les plataformes digitals i a les tendes de discos. A més, al canal de YouTube d’IB3 Música estan disponibles els vídeos del making of de la gravació d’aquest tribut.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org.