ESPECIAL%3A+La+gran+nit+de+Nadal

Dijous a les 21.00

ESPECIAL: La gran nit de Nadal

Enguany IB3 Ràdio et torna a convidar a La Gran Nit d’en Nadal per celebrar la nit del 24 en companyia de la ràdio pública de les Illes.

Conduït per Xisco Nadal, el programa rebrà la visita de tres cantants de pinyol vermell: Tomeu Penya, Joan Garrido i Leticia Sabater. El cantant de Vilafranca presentarà les cançons del seu darrer disc Natura. Joan Garrido ens convidarà a escoltar Christmas songs 4 a new times, el seu darrer disc de nadales i Leticia Sabater muntarà una festa a l’estudi amb el seu darrer hit “Papa Noel, you’re the only one”, la cançó que ha revolucionat les xarxes aquest Nadal.

A més, Xisco Nadal convidarà altres presentadors de la casa a un sopar de Nadal per skype, per complir així amb la normativa Covid. A aquest sopar de germanor l’acompanyaran Araceli Bosch, Adrià Quatrecases, Vicent Tur i Anna de la Salud, quatre professionals d’IB3 Ràdio que estrenaran nous projectes el mes de gener. Com que el presentador és un poc desastre, demanarà ajuda a la xef de Miceli Marga Coll perquè l’ajudi a fer un arròs melós amb formatge maonès i sobrassada, part del menú que oferirà als seus convidats.

I ja que enguany ens toca quedar a casa, Marta Pérez i Cati Moyà, creadores de #LiteraturaAmbCrispetes, ens faran recomanacions de pel·lícules i sèries per veure a casa amb una bona manta i una bona xocolata desfeta amb ensaïmades.

La Gran Nit de Nadal, dijous 24 de desembre de 21:00 a 23:00, amb Xisco Nadal, a IB3 Ràdio.