LA+GRAN+VIDA%3A+Com+seran+les+proves+d%E2%80%99acc%C3%A9s+a+la+Universitat%3F

LA GRAN VIDA
Com seran les proves d’accés a la Universitat?

Dissabte a les 9h

Cada dissabte matí de 9 a 12 h, podeu escoltar el magazín informatiu La Gran Vida, dirigit per Cristina Bugallo. Per a l’edició d’aquest dissabte, els continguts versaran sobre la nova normalitat, com s’adapten totes les activitats habituals a aquesta nova era postcoronavirus.

Començaran entrevistant a Joan Antoni Mesquida, director del secretariat tècnic d’accés a la universitat i president del tribunal sobre les proves de Selectivitat que comencen demà, a més de parlar amb professors i alumnes.

Connectarem en directe amb la biblioteca de Son Cladera per acompanyar els estudiants en el darrer cap de setmana d’estudi

És el dia Dia Internacional de les Cooperatives. Per això entrevistarem Jerònia Bonafè, Presidenta cooperatives agroalimentàries de Balears i Secretaria de ‘Cooperativas Agroalimentarias d’Espanya’.

Connectarem en directe amb la seu de la Cooperativa Agrària Sant Salvador d’Artà, que ha posat en marxa una campanya solidària juntament amb l’Ajuntament per donar una mà a les families més necessitades del municipi.

Entrevista amb Manuel Garcia, propietari de s’Embat sobre la programació de concerts d’aquest estiu i amb LA MARI de Chambao, que actua 7 i 8 de juliol.

Parlarem de la reestrena als cinemes d’Apocalypsi Now amb Josep Carles Romaguera

Coneixerem la tria setmanal del món de l’art de Georgina Sas.

Recorda que aquest programa es pot seguir en directe a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

També el podeu escoltar EnDirecte des de la pàgina web d’ib3.org

LaGranVida