LA+GRAN+VIDA%3A+An%C3%A0lisi+de+la+primera+setmana+en+fase+1+de+desescalada

Dissabte a les 9h

LA GRAN VIDA: Anàlisi de la primera setmana en fase 1 de desescalada

Cada dissabte matí de 9 a 12 h podeu escoltar el magazín informatiu La Gran Vida. Per a l’edició d’aquest dissabte, les tres hores de ràdio en directe les farciran amb els següents continguts:

Estem en fase de desescalada, per això farem balanç per conèixer com ha anat aquesta primera setmana de la Fase 1 en diferents sectors, comerços i establiments què han obert.

Per això farem una ronda per diferents comerços de les Balears per saber què hem sortit a comprar els ciutadans en aquesta primera setmana de la Fase 1.

Sabrem com ha anat la primera setmana de bars i restaurants oberts fent balanç amb Pime Restauració d’Eivissa.

Farem una visita al CLANDESTÍ, un conegut restaurant d’alta cuina de Palma que ha decidit reobrir com a rostidor de pollastres.

També sabrem com han viscut les parròquies aquests dies: parlarem amb el Vicari general de Manacor, ja que han pogut obrir al 30%.

Visitarem el Museu de Manacor, que ha donat la benvinguda a la Fase 1 amb un calendari d’activitats.

Seguidament aborden el tema dels refugis d’animals, Com han viscut els refugis d’animals el confinament i com es plantegen la desescalada? Quines mesures de precaució han de prendre els propietaris de mascotes a partir d’ara?

Quines són algunes de les conseqüències de salut mental que poden derivar-se de la crisi de la Covid-19? El ‘Síndrome de la cabaña‘ és un d’ells i consisteix en la por a sortir de casa després de dos mesos de quarantena.

També parlaren amb els organitzadors dels principals festivals de cinema de les Balears per saber com es plantegen les pròximes edicions.

Escoltarem ‘els sons del confinament’ amb Txema González de Lozoyo.

Secció d’humor amb la Picolíssima Confitada’ i els companys de la secció ‘La Picolíssima‘ de l’informatiu matí d’IB3 Ràdio

I per acabar, Josep Maria Nadal Suau ens apropa algunes propostes literàries per seguir llegint aquests dies

Recorda que aquest programa es pot seguir en directe a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

També el podeu escoltar EnDirecte des de la pàgina web d’ib3.org

LaGranVida