LA+GRAN+VIDA%3A+Com+%C3%A9s+la+nova+normalitat%3F

Dissabte a les 9h

LA GRAN VIDA: Com és la nova normalitat?

Cada dissabte matí de 9 a 12 h, podeu escoltar el magazín informatiu La Gran Vida, dirigit per Cristina Bugallo. Per a l’edició d’aquest dissabte, els continguts versaran sobre la nova normalitat, com s’adapten totes les activitats habituals a aquesta nova era postcoronavirus. Per exemple sabrem com ho fan comerços, restaurants, casaments, festes populars, mercats, concerts, turisme i art!

Començarem el programa amb un directe de Celestí Oliver. Serà en directe al Port d’Alcúdia per veure com el sector de restauració i comercial es preparen per a l’inici de la ‘nova normalitat’ a partir de diumenge 21.

Lluc Rosselló seguirà en directe un dels primers casaments de la desescalada amb una parella de Manacor. Com han organitzat l’esdeveniment?

Molt s’ha parlat de les Festes de Sant Joan 2020, connectarem amb Clara Aymamí que és a Ciutadella i ens farà un seguiment del cap de setmana des sense celebració per mor del coronavirus. Quines activitats se celebraran i de quina forma?

També entrevistarem a diverses persones de diferents sectors perquè ens contin algunes iniciatives que han posat en marxa.

Parlarem doncs amb Mar Pérez Morillo, directora de la divisió de Processos i Serveis digitals de la Biblioteca Nacional sobre l’arxiu de ‘memes‘ i webs que elabora des de fa un temps aquesta institució.

També entrevistarem als programadors del Claustre de Maó i del Jazzbah de Ciutadella sobre nova programació de concerts d’aquest estiu. Com adaptaran i quines mesures han de prendre?

I Jaume Salas, president Associació hotelera de Pollença ens explicarà el sorteig que han posat en marxa consistent de 6 nits de vacances per a una família al municipi amb totes les despeses pagades per impulsar el turisme.

També tindrem temps de fer una secció de cinema amb Josep Carles Romaguera, aquest cop sobre el cinema i la censura.

Finalment, arribarà el temps de l’art amb Georgina Sas. Ens contarà els detalls del certamen Photo España que incorpora projectes digitals en la seva pròxima edició.

Recorda que aquest programa es pot seguir en directe a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

També el podeu escoltar EnDirecte des de la pàgina web d’ib3.org

LaGranVida