LA+GRAN+VIDA%3A+Els+detalls+de+l%26apos%3Bentrada+de+les+Balears+en+Fase+2

Dissabte a les 9h

LA GRAN VIDA: Els detalls de l’entrada de les Balears en Fase 2

El magazín del dissabte matí La Gran Vida d’IB3 ràdio torna un dissabte més de 9 a 12h! És el programa en què la cultura, l’entreteniment i el positivisme omplen de bones propostes sonores el cap de setmana. 

Pel programa d’aquest dissabte us contem tots els detalls de l’entrada de totes les Balears a la Fase 2, ho farem parlant dels temes següents:

L’obligatorietat de l’ús mascaretes: parlarem amb Victòria Ramis, Infermera supervisora de projectes Hospital d’Inca, perquè ens aclareixi quins tipus de mascaretes hi ha, per a què s’ha d’emprar cada una i mesures de prevenció per no contagiar-nos.

Connectarem en directe amb diferents negocis de Mallorca i de Menorca que es preparen per rebre clients: el restaurant Es Cruce i l’hotel M27 i fem un passeig per Portocristo a dos dies de poder nedar a les platges.

Com s’enfronta el sector audiovisual al panorama postcoronavirus? Parlem amb els productors i directors de les dues sèries d’IB3 TV: Amor de Cans i Pep.

Estrenem una nova secció anomenada ‘Els sons del desconfinament’ amb Txema González de Lozoyo.

També podrem recórrer amb Georgina Sas les localitzacions més emblemàtiques del cinema.

I acabarem celebrant el 97è aniversari i el nou disc de Bob Dylan repassant la seva participació en el món del cinema amb Josep Carles Romaguera.

Aquest programa el podeu sentir a les sintonies 106.8 Mallorca, 88.6 Menorca i 93.7 Eivissa i Formentera 

També el podeu seguir en directe https://ib3.org/directe?c=radio

I, recuperar els programes ja emesos a https://ib3.org/lagranvida