LA+GRAN+VIDA%3A+En+quina+situaci%C3%B3+queden+les+escoletes+d%26apos%3Bestiu%3F

Dissabte a les 9h

LA GRAN VIDA: En quina situació queden les escoletes d’estiu?

El magazín del dissabte matí La Gran Vida d’IB3 ràdio torna un dissabte més de 9 a 12 h! És el programa en què la cultura, l’entreteniment i el positivisme omplen de bones propostes sonores el cap de setmana.

En el programa de demà seguirem mirant des de diferents prismes les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 ara ja des del punt de vista del desconfinament i la mirada posada en els mesos que venen al davant.

Pensant amb la conciliació i com ho hauran de fer moltes famílies que tenen infants, en quina situació queden les escoletes d’estiu? És una de les majors preocupacions dels pares de cara als mesos que venen, ja que segurament molts tornaran al seu lloc de feina. Per això coneixem algunes de les iniciatives d’aquestes escoletes d’estiu, en quines condicions i com asseguraran les mesures de seguretat?

Un altre dels temes que abordarem serà el dels albergs que han donat sostre a les persones que en temps de confinament no tenien casa on estar. En parlarem amb un alberg d’Eivissa que encara atén entre 30-40 persones.

També parlarem de música i és que assistirem a un assaig de la Simfònica, la primera a actuar de tot Espanya, aquest cap de setmana.

I parlarem del futur dels festivals de música a les Illes Balears.

I l’humor arribarà a la secció ‘La picolíssima confitada’ amb els companys de la picolíssima que fan a l’informatiu matí d’IB3 Ràdio.

Aquests seran només alguns dels continguts del programa de demà que podeu sentir a les sintonies 106.8 Mallorca, 88.6 Menorca i 93.7 Eivissa i Formentera

També el podeu seguir en directe https://ib3.org/directe?c=radio

I, recuperar els programes ja emesos a LaGranVida