LA GRAN VIDA
Programació especial dia festiu

Divendres a les 9h

El programa La Gran Vida s’encarrega d’oferir-vos una programació extensa amb actualitat, cultura, literatura i molt més durant els dies festius. Divendres 1 de maig de 2020, la programació de La Gran Vida omplirà de propostes el matí de 9.00h a 13.00h i el capvespre de 15.00h a 18.00h, amb els continguts següents:

De 9h a 10h analitzarem com ha anat la primera setmana de sortides dels infants i el xoc tòxic pediàtric amb el Degà del Col·legi de pedagogs i psicopedagogs, Josep Quetgles, i amb la pediatra Mar López Sureda. I també veurem com es prepara la sortida de la gent gran, amb Carmen Orte, de l’Observatori de l’Envelliment. I parlarem amb el Batle de Costitx, Toni Salas, ja que celebren el dia de Costitx en flor, aquesta vegada virtual.

A les 10h, parlarem sobre el dia del Treball. Comptarem amb representants sindicals com Rafa Sánchez, de CGT Eivissa, o Servando Pereira d’UGT de Menorca, a més de representants d’Unió de Pagesos o les Kellys de les Pitiüses, amb Milagros Carreño. També tindrem treballadors que ens parlaran en primera persona de les principals reivindicacions del sector: infermera, pescador, netejadora, autònoms, autoescoles…

A les 11h, farem una taula sobre el futur, la ‘nova normalitat’ amb Lluís Ballester, sociòleg (nous comportaments socials), Alexandre Miquel, antropòleg (adaptació als canvis, recursos i eines, canvis poblacionals) i Javier Torres, degà del Col·legi de Psicòlegs (estrès post traumàtic, traumes i seqüeles, capacitat d’adaptació, superar les pors).

A les 12h parlarem de la nova situació des del punt de vista de la seguretat amb un advocat expert en noves tecnologies de Sant Josep, Sergio Carrasco Mayans. Un expert en prevenció de riscs laborals que ens explicarà les noves mesures de seguretat als llocs públics i del teletreball, que ha arribat per quedar-se. L’home-office de ca nostra, com hauria de ser.

La segona tanda de La Gran Vida, serà de 15 a 18h amb els continguts següents:

A les 15h escoltarem cançons que es publiquen aquests dies de confinament, d’artistes i músics de les Illes. Escoltem la cançó i fem una petita entrevista amb Psiconautas, Jazz FingersLeonmanso, Felip Tumbet, entre d’altres.

A les 16h xerrarem de la nova moda de la Covid-19. Mascaretes de Gucci i els nous dissenys que sortiran de guants, ulleres protectores i mascaretes o impermeables. Dissenyadors de les Illes i amb l’Escola Balear de Disseny. Comentarem la nova forma d’anar a comprar moda: roba i sabates amb el Director General de Consum. I amb alguns dissenyadors balears com adlib o Camper.

A les 17h parlarem amb l’associació de Circ Balear, que volen que els deixin sortir a actuar en parelles per la gent confinada.

A les 17.30h Esports Vintage on Joan Forteza, Toni Fuster, Tolo Ramon i Gabriel Forteza recordaran la trajectòria de Pep Guardiola, un entrenador amb una filosofia diferent que va portar el FC Barcelona a guanyar 14 títols en només quatre temporades. I tot seguit, Joan Forteza i Tolo Ramon entrevistaran el periodista Ramon Besa, cap d’esports d’El País a Barcelona.

Un dia ple de continguts ben diversos per escoltar a IB3 Ràdio.

Podeu escoltar aquest programa en directe sintonitzant IB3 ràdio als dials Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

També des de l’apartat ‘En Directe’ del web d’ib3.org a En Directe