LA GRAN VIDA
Torna als dissabtes amb un programa especial des del Claustre de Maó amb motiu del ‘Cranc Festival’.

Diumenge a les 09.00

El programa ‘La Gran Vida’ torna amb nova temporada per aquest dissabte i ho fa amb un programa especial des del Claustre de Maó amb motiu del ‘Cranc Festival’. Des d’allà no perdrem el fil de l’actualitat i parlarem de l’inici de curs i de com pot afectar als infants i a l’ambient dins les aules i les families i ho farem amb Xavier Moyà, psicopedagog de la cooperativa BAUMA i secretari de l’AMIPA del CEIP Rafal Vell de Palma i amb Vicenç Arnáiz, psicòleg especialitzat en educació infantil i director del Servei d’Atenció Temprana de Menorca.

També, entrevistarem el batle de Maó, Héctor Pons i Armando Pons, caixer experimentat de les festes de Maó, en una setmana en què s’havien de celebrar les Festes de Gràcia, patronals de la ciutat. Coneixerem de prop el treball de Gràcia Ribalaiga, artista del paper, que durant tot l’estiu exposa a l’espai “La Cereria”, al centre de Maó.

Celestí Oliver ha sortit al carrer per demanar als ciutadans com han passat aquest “estiu estrany” per a tothom.

Dissabte farà una setmana del cap de fibló que va arrassar la Serra de Tramuntana. Visitarem en directe una de les zones més afectades, les vinyes de la cooperativa Malvasia de Banyalbufar. També acompanyarem en el seu inici de curs l’Aquari de es Cap Blanc, a Sant Antoni.

Pere Prieto els farà una visita per conèixer-ne les novetats d’aquest centre de recuperació animal.

Rebrem també tota l’actualitat del Cranc Festival, parlant amb els seus organitzadors i amb els companys d’IB3 Ràdio Joan Trias i Tito Fuster, que ens contaran tota la programació especial que ofereix la ràdio pública sobre aquest esdeveniment cultural.

I tornen de les vacances els nostres col·laboradors habituals, Josep Carles Romaguera (cinema) i Georgina Sas (art).