LA+GRAN+VIDA%3A+Un+rep%C3%A0s+radiof%C3%B2nic+a+aquests+3+mesos+en+Estat+d%26apos%3BAlarma

Dissabte a les 9h

LA GRAN VIDA: Un repàs radiofònic a aquests 3 mesos en Estat d’Alarma

Cada dissabte matí de 9 a 12 h, podeu escoltar el magazín informatiu La Gran Vida. Per a l’edició d’aquest dissabte, els següents continguts seran els següents sobre turisme, música, literatura i humor:

Començarem analitzant l’Estat d’Alarma: dissabte es compleixen 3 mesos exactes del decret de l’Estat d’Alarma. Farem un repàs radiofònic a aquests 3 mesos inèdits en la vida de tothom.

Connectarem en directe amb l‘aeroport de Palma i el port d’Eivissa en el primer cap de setmana de viatges entre illes sense restriccions.

Visitarem un hotel de la Platja de Palma per comprovar com ultimen els preparatius per rebre els primers turistes dilluns dins el pla pilot.

Tot seguit parlarem de música i entrevistarem el grup Vetusta Morla sobre el seu nou disc ‘MSML‘, una segona mirada als seus temes més emblemàtics.

La literatura serà present al programa i coneixerem el projecte “La màquina del temps”, una editorial que escriu i publica històries de vida personalitzades.

També coneixerem un altre projecte editorial, en aquest cap per al públic infantil. És el llibre ‘Excrementum‘, un llibre il·lustrat molt divertit que proposa conèixer els secrets de la vida animal a través dels seus excrements.

Josep Maria Nadal Suau conversarà amb Pau Andreu Sitjar i María Von Touceda sobre un tema que ja vàrem tractar fa dues setmanes i hem decidit continuar: elsmemes‘ a les xarxes socials i la seva relació amb l’art i la literatura.

L’humor donarà el toc final al programa on riurem de valent amb Toni Escanelles i Bernat Nadal i la seva Picolissima confitada’.

Recorda que aquest programa es pot seguir en directe a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

També el podeu escoltar EnDirecte des de la pàgina web d’ib3.org

LaGranVida