%3A+La+il%C2%B7lusi%C3%B3+de+la+Grossa+de+Nadal+a+IB3

Divendres a les 08.45

: La il·lusió de la Grossa de Nadal a IB3

Retransmissió del sorteig extraordinari del sorteig de Nadal

IB3 Televisió oferirà divendres, 22 de desembre, a partir de les 8.45 h del matí, la retransmissió íntegra del sorteig extraordinari de la rifa de Nadal 2017, amb les veus dels periodistes Àngela Alfaro i Joan Guillem Jaume.

Els Serveis Informatius d’IB3, amb un equip de professionals desplegats a cada una de les illes (Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca), estaran molt pendent per fer arribar tota la informació del sorteig de Nadal i de qualsevol dels premis que quedin a les Balears.

IB3 Ràdio n’oferirà la retransmissió dins el programa Al Dia, per presentar una informació detallada del sorteig. A més, informarà dels premis puntualment quan surtin, de si la Grossa o altres premis queden a la nostra comunitat i connectarà en directe des de diferents indrets de les Illes Balears.

Un any més, els nins del col·legi de Sant Ildefons seran els encarregats de fer arribar la sort a les nostres llars a través d’IB3, amb una cobertura especial del sorteig extraordinari de Nadal, un dels més populars de l’Estat.

A la pàgina web IB3.org podreu seguir la retransmissió en directe i també la trobareu a la nostra secció “A la carta”. A més, en l’edició del Notícies migdia i vespre, vos oferirem en imatges i amb tot detall el que ens hagi deixat una jornada carregada d’il·lusió i alegria.