AVUI GRAN ESTRENA
La minisèrie ‘En vida teva’ sobre intrigues i lluita de poders a l’església

Dimecres a les 22.00

17/01/2018 22:00

Arriba el mes de gener i a IB3 posam en marxa l’estrena dels productes de ficció que hem preparat durant els darrers mesos. La minisèrie En vida teva, que recull lluites de poder i intrigues eclesiàstiques, s’emetrà en dues parts; dimecres 17 i dilluns 22 de gener al primetime.

El passat mes d’octubre, els usuaris de xarxes socials varen triar per votació popular, el títol definitiu de la minisèrie En vida teva, amb un 41% dels vots, a través d’una enquesta al compte de Twitter d’IB3.

untitled

Per altra banda, han estat diverses les localitzacions triades per a aquesta ficció: el palau Reial, la biblioteca de Cort, el Centre Psiquiàtric o el restaurant Varadero. En aquestes ubicacions es desenvoluparà una història que no deixarà indiferent els espectadors.

Els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat són l’eix principal d’un argument en el qual es viuran traïcions, xantatges, dubtes i desconfiances; i que, de ben segur, mantindrà la intriga fins al darrer minut.

Actors i actrius de la talla de Blai Llopis, Asun Planas, Miquel Gelabert, Laura Pons o Lina Mira entre d’altres, ens mantindran expectants durant els dos episodis que componen aquesta ficció pròpia d’IB3, escrita i dirigida per Ferran Bex i produïda per Nova Televisió (Grup Serra).

IB3 continua la seva tasca de donar suport al sector audiovisual de les Illes Balears.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org amb l’etiqueta #EnVidaTevaIB3.  A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

* Aquí teniu el tràiler de la minisèrie: https://www.youtube.com/watch?v=wAMoBTFWBKw