La+Nit+dels+Concerts%3A+Reviu+els+directes+d%E2%80%99Ant%C3%B2nia+Font%2C+Tomeu+Penya+i+Sopa+de+Cabra

05 05 2020

La Nit dels Concerts: Reviu els directes d’Antònia Font, Tomeu Penya i Sopa de Cabra

Després de la Nit del Teatre, la Música, l’Humor i l’Art, IB3 emetrà aquest dissabte 9 de maig la Nit dels Concerts. I ho farà amb tres referents de la música en català: Antònia Font, Tomeu Penya i Sopa de Cabra. El concert del grup mallorquí al Liceu de Barcelona l’any 2008, un concert íntim de Tomeu Penya amb les cançons més desconegudes i romàntiques del cantautor i el concert del grup gironí a Porreres després d’una llarga aturada, seran els protagonistes d’aquest vespre tan especial.

 • 22:05h – Antònia Font al Gran Teatre del Liceu
  El concert d’Antònia Font al Gran Teatre del Liceu, que tingué lloc el 30 de març del 2008. Aquest concert únic es va començar a gestar quan el grup de pop mallorquí va publicar el doble disc de grans èxits en versió orquestral ‘Coser i cantar’. En aquesta ocasió van estar acompanyats per la New Royal Philharmonic Cuatro Quesos Orchestra, dirigida per Miquel Àngel Aguiló.

 

 • 23:05h – Tomeu Penya, 30 anys després
  Quan Tomeu Penya va enregistrar el seu primer disc en directe ho va fer als estudis de Cas Músic de Santa Eugènia en una petita sala de concerts i que va tenir de públic amics i seguidors de l’artista.
  Penya va fer, per a l’ocasió, una acurada selecció de les seves composicions més íntimes i romàntiques, amb uns càlids arranjaments que les fan diferents de les originals, en un concert històric. Entre les cançons que va cantar l’artista balear es troben ‘Trenta anys després’ o ‘Sirena’.

 

 • 00:40h – El concert de Sopa de Cabra a Porreres
  El Parc de n’Hereveta de Porreres va ser l’escenari on el públic balear gaudí d’un concert memorable. Els integrants de la banda gironina sempre han dit que els encanta tocar per al públic illenc i ho demostraren en aquest concert en el qual el públic va vibrar amb els temes que han marcat la història de la música en català i que formà part de ‘La Nit dels Sopa’, que va ser enregistrat durant el concert de comiat de la gira 2016-2017, majoritàriament al pavelló de Fontajau i durant el concert de Porreres a Mallorca, el 12 d’agost del 2016.

 

Dissabte, a partir de les 22.05h, Nit de Concerts a IB3 Televisió