La+nova+s%C3%A8rie+d%26apos%3BIB3+%26quot%3BSic%C3%ADlia+sense+morts%26quot%3B%2C+una+adaptaci%C3%B3+de+l%26apos%3B%C3%A8xit+literari+de+Guillem+Frontera

EPRTVIB informa

La nova sèrie d’IB3 “Sicília sense morts”, una adaptació de l’èxit literari de Guillem Frontera

A la tardor arriba a IB3 una nova producció, “Sicília sense morts“, basada en la novel·la del gran escriptor Guillem Frontera. L’autor descriu la novel·la com a “una veritat literària basada en la vida real” amb personatges inventats que ens recorden a temps passats.

Rodada a Mallorca, les localitzacions barregen veritat i ficció: un dels espais de rodatge és el Consolat de Mar, seu de la presidència del Govern autonòmic, un lloc que durant un temps va estar al punt de mira judicial arran dels casos de corrupció que es van investigar a les Balears.

Dirigida per Lluís Prieto, amb guió de Xavier Uriz i produïda en col·laboració amb Nova Producciones, ‘Sicília sense morts‘ es compon de vuit episodis i compta amb els actors Fèlix Pons, Pep Tosar, Lara Martorell, Blai Llopis o Mar Fiol, entre d’altres. Una producció d’IB3 en col·laboració amb Nova Producciones i la participació de TV3, À Punt i Filmin.

“Sicília sense morts” va tenir una gran acollida en la seva preestrena a l’Atlàntida Mallorca Film Festival 2022.

Sinopsi: El president de les Illes Balears rep a ca seva el cadàver d’una rata. Aquest fet insòlit desencadena una investigació periodística que descobrirà els amagats mecanismes del poder. La venjança, els desitjos, les virtuts i misèries de tot un seguit de personatges, podrien suggerir que Mallorca és com Sicília sense morts. Però, fins quan?