LA PATRONA IB3
L’evolució d’una de les festivitats més arrelades de Mallorca, a “Feim la patrona. Pollença 2020”

Diumenge a les 19.15

Diumenge horabaixa IB3 Televisió emet un programa especial per conèixer els orígens de la Patrona de Pollença

Cada Patrona és especial per alguna raó, però és evident que tothom recordarà la de 2020. Malgrat que són moltes les festivitats que s’han anul·lat per motiu de la COVID-19 des d’IB3, com ja vàrem fer pel Firó i Sant Joan, volem ser al costat de les festivitats més arrelades de les illes.

No tenim retransmissions però sí que podem continuar descobrint la part cultural i tradicional més desconeguda d’aquestes festes.

Per aquest motiu, diumenge IB3 Televisió emetrà el documental “Feim la patrona. Pollença 2020”, un programa especial en què descobrirem detalls que fins ara han passat desapercebuts.

Fa més de quatre-cents anys que a Pollença se celebra la Patrona en honor a la Mare de Déu dels Àngels. Enguany serà diferent però alhora especial.

IB3 Televisió retransmetrà un programa per acostar els moments més importants del dia: el so de l’alborada, el tradicional ball de la dama i els cossiers, el Tedèum i la processó amb l’antiga imatge de la Patrona. També rememorarem un dels actes més importants: el simulacre de moros i cristians. Ens remuntarem al 1607 per conèixer els orígens de la festa i diferents personalitats de la vila ens explicaran els aspectes més importants de la seva evolució.

Segueix amb nosaltres aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaPatronaIB3.

Feim la patrona. Pollença 2020 s’emet el diumenge 2 d’agost a les 19.15 h.