X

La porcella mallorquina ja es paga a 150€

Els mercats municipals de Palma obriran el pròxim diumenge 24 i el 31 de desembre

09/12/2023

La porcella mallorquina ja es paga a 150€

Als mercats de les Balears s’animen les compres per als tiberis de Nadal. Són molts els clients que ja cerquen els productes que necessiten abans que els preus s’enfilin més. Des de fa setmanes, n’hi ha que opten per congelar per estalviar-se l’increment, però asseguren que no és gens fàcil. Avui hem trobat la peça de porcella mallorquina d’entre 7 i 11 quilos a 150 euros, un 20% més cara que l’any passat per mor que de cada pic n’hi ha manco. I a la peixateria, la gamba vermella fresca també ja frega els 90 euros.

Tot i que ningú no vol renunciar a res per preparar un àpat de categoria, alguns consumidors ens diuen que controlen sobretot les quantitats que compren per ració. Ara mateix els productes més econòmics del cistell de la compra nadalenca són la pularda o capó, el lluç, els llagostins i, fins i tot, el llamàntol.

I vius perquè el raïm per Cap d’Any ja va a més de 7 euros el quilo. Per als que no són tan previsors, els mercats municipals de Palma obriran el pròxim diumenge 24 i el 31 de desembre.

 

Notícies relacionades >

09/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris