La pre i la post festa del Summer Pie

Els sons en directe que proposa el festival van més enfora del mateix festival

Ahir, dijous 11, i com a prèvia del que es viurà avui divendres i demà al Summer Pie, els afortunats que s’acostaven a una de les tendes de discos amb més rellevància de les Illes, Xocolat, pogueren descobrir en format acústic com sonen una part dels temes que, primer, Son and the holy ghosts i, després, Julie Doiron, varen regalar als que eren presents en aquesta escalfada de motors perquè avui tot funcioni a la perfecció. 

Un format acústic que poc tendrà a veure amb el que els dos projectes desplegaran damunt l’escenari del Summer Pie, i que permet comprovar la versatilitat tant dels intèrprets com de les cançons que componen. 

L’espai Xocolat fou l’escenari que, en petit comitè, s’avançava als dies grans de l’acte a Es Baluard. Però, si hi ha una prèvia també s’ha complementar amb la festa final. Així que a una de les sales on més activitat en directe s’hi desplega a Mallorca, el Maraca Club, serà l’encarregat d’afegir un extra musical en forma de concert des d’aquest local palmesà. 

Allà, just quan acabi la música a Es Baluard, començarà el fi de festa amb bandes com Ceremoney (que tocarà nou material sonor), Astrolabio i els Maraca Dj’s. 

Així es tancarà un final de setmana amb moltes hores de música en directe, diferent i lluny dels circuits mainstream d’altres festivals que fan del Summer Pie, un festival fora del que és comú.