La+preestrena+de+%26apos%3BM%C3%B2pies%26apos%3B+fa+vibrar+el+Teatre+Principal+d%E2%80%99Inca

16 09 2022

La preestrena de ‘Mòpies’ fa vibrar el Teatre Principal d’Inca

Molt bon ambient en la preestrena de la nova sèrie Mòpies al Teatre d’Inca, que IB3 Televisió coprodueix juntament amb TV3, À Punt i Espaitemps. Prop de 400 convidats, i entre els assistents hem pogut veure els representants de la societat mallorquina i també actors i actrius, a part d’aquestes persones, molts espectadors d’IB3 no s’han volgut perdre aquesta preestrena, que s’estrenarà en televisió el pròxim dia 25 de setembre. Mòpies és la primera sèrie de ficció fantàstica que emetrà IB3, i el director d’IB3 Televisió, Joan Carles Martorell, ens ha dit que el seu públic objectiu són els joves de la casa.

Lluís Prieto: “La podem situar en el gènere fantàstic, però també tracta temes molts humans i emocionals”

Joan Carles Martorell, director d’IB3 Televisió, explica que la nova aposta d’IB3 són els més joves de la casa: «Des de fa uns anys exploram diferents gèneres com thrillers; comèdies mil·lennistes; sèries familiars, adaptacions literàries… Ara tocava un producte més juvenil, de misteri, d’aventures amb infants i joves com a protagonistes. Una nova carta, el nou color ventall d’opcions que tendrà l’espectador d’IB3».

Per la seva banda, César Martí, director de continguts i programació d’À Punt Media explica que «és una història molt universal, funcionarà molt bé en graella».

I per Àngels Ponsa, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans considera que «hem de fer més projectes com aquest, val la pena pel tema de la llengua, la cultura popular i el paisatge».

També hem volgut saber les reaccions dels espectadors després de veure’n el primer capítol a la seva preestrena al Teatre d’Inca, i aquestes són les seves paraules:

L’equip de la sèrie de Mòpies ha tornat a Lluc, l’escenari on es va enregistrar la sèrie, ara fa just un any. Allà actors i actrius han pogut reviure les sensacions viscudes, unes sensacions que, diuen, varen ser màgiques.

Al programa Al dia, hem entrevistat dues de les protagonistes de la sèrie, Valèria Sorolla i Alba Brunet, i això ens han dit sobre Mòpies:

IB3 Televisió estrenarà el 25 de setembre Mòpies, la sèrie de gènere fantàstic dirigida per Lluís Prieto (Treufoc) i que consta de quatre capítols. Es tracta d’una ficció coproduïda per IB3, TV3, À Punt i Espaitemps, que compta amb la participació de Barret Cooperativa i el suport de l’ICIB (Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears) i el Consell de Mallorca.
Mòpies transcorre al santuari de Lluc, a la serra de Tramuntana, i conta la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu. Allà Pere es retroba amb Gori i integra Hilda al grup d’amics, els ‘Espiadimonis’.

Peu de foto: Joan Marí de la Fuente, del departament de Ficció i Cinema de TV3; Joan Carles Martorell, director d’ IB3 Televisió; Andreu Manresa, director general d’IB3; Àngels Ponsa, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans; Toti García, productor d’Espai Temps; César Martí, director de continguts i programació de A Punt Media i Lluís Prieto, director de la serie “Mòpies”.